CAREER MOTIVATION
Motivația te pune în mișcare!


Banner Promo 11


4CAREER
 sărbătoreşte șapte ani de activitate în consiliere şi orientare în carieră. Vom sărbători acești șapte ani plin de provocari profesionale tot prin organizarea unui eveniment sub deviza “CAREER MOTIVATION – Motivația te pune în mișcare!”.


Vin să sărbătorească alături de 4CAREER, dar şi să ne împărtăşească din experienţele lor, la fel ca în anii trecuți, oameni de valoare ce pot fi modele de urmat în dezvoltarea unei cariere profesionale. Invitaţii vor vorbi despre motivaţia în carieră, împărtăşind modul în care au reuşit să se automotiveze pentru atingerea performanţei şi modul în care vă puteţi menţine motivaţia pentru a ajunge acolo unde vă doriţi.Foto DanielMischie
Daniel Mischie
La 43 de ani, Daniel este CEO-ul celui mai mare grup de restaurante cu capital 100% românesc. Grupul City Grill însumează astăzi 19 restaurante și cafenele, 1350 de angajați și multe planuri pentru viitorul apropiat. Daniel este de asemenea tatăl a trei copii ce reprezintă și motivația lui cea mai puternică de zi cu zi. Voința, puterea de muncă și disciplină sunt cele mai puternice trăsături care îl caracterizează. Tot voința este cea care l-a împins să termine primul marathon, 42 de km, în cadrul Maratonului Internațional București 2017. 
Foto BiancaGrip
Bianca Grip 
Bianca este Fondator GripADs, agenție de digital marketing care se ocupa de gestionarea și promovarea afacerilor online. Trainer și speaker la diverse evenimente de afaceri și marketing, Bianca este implicată activ în educarea mediului de afaceri atât din România cât și de peste hotare. Cu o experiență de peste 13 ani în coordonarea proiectelor online, Bianca și-a pus amprenta pe proiecte precum tocmai.ro, mobeemi.com, eshopwedrop.com. 
 Foto SergiuNegut
Sergiu Neguț
Sergiu este consultant specializat în transformarea afacerii în scopul creșterii, leadership bazat pe valori și dezvoltare comercială centrată pe client. Alte arii de expertiză includ bugetarea și cascadarea strategiei.  El joacă rolul de Angel Investor, Membru al Boardului Consilier al CEO-ului în mai multe afaceri locale, cea mai cunoscută dintre acestea fiind frufru. Sergiu deține o vastă experiență de management, în diferite domenii (sănătate, farmaceutice, etc) și de dezvoltare a afacerilor, inclusiv fuziuni, achiziții și afaceri de tip start-up. 
 Foto CezaraSporis
Cezara Sporiș
Recruitment Specialist la Qatar Airways, Cezara este absolventă de „Leadership And Management in Travel and Tourism” la Harvard Business Publishing - IATA Aviation Management Program, fiind, totodată absolventă de „Branding și Imagine în Campaniile de Management” a Universității Transilvania, Brașov.
Citatele preferate: "Sky is not the limit!" și  "Nothing ever comes to one, that is worth having, except as a result of hard work." 
 Foto FlorinUceanu
Florin Uceanu
Florin este unul dintre cei mai cunoscuți culturiști români. De la 16 ani începe practicarea culturismului, fiind prezent și acum în competiții. Are 18 titluri de Campion Național, fiind primul culturist din România care a câștigat titlul de Campion Balcanic. A primit titlul de Maestru al sportului. A câștigat până acum, într-o carieră de 22 de ani, 126 de concursuri, fiind recunoscut în ultimul timp și ca antrenor personal al vedetelor, el pregătindu-i pe Nicoleta Luciu, Anda Adam, Paula Seling și alții. 
 Foto LaviniaRasca
Dr. Lavinia Rașcă
Laviniaconduce compania de training EXEC-EDU. A lucrat cu peste 12.000 de manageri si antreprenori in programe EMBA si MBA, in programe PHARE, ACDI, USAID, EU, ca si in training-uri personalizate pentru companii. Are un doctorat in managementul IMM-urilor, este autoare/co-autoare de carti si articole si speaker la conferinte si in emisiuni radio si TV. Specialist in managementul resurselor umane, strategie si antreprenoriat. 
 Foto ValentinDilta
Valentin Dilță
Valentin, pune pasiune în ceea ce face, fie că este o prezentare, un plan de afaceri sau încă o fotografie.
Fondator al Art DV Media, este un om care iubește frumosul și îl căută neîncetat. Motto-ul lui este "Nu descuraja niciodată pe cineva care progresează, indiferent cât de încet o face." (Platon). 

Viețile celor care au succes sunt pline de indicii de care ne putem folosi astfel încât și noi să învingem la rândul nostru. Dacă vei cunoaște viețile celor pe care îi admiri, vei vedea ce anume este important să faci în viață, fiindca succesul lasă în urma lui niste indicii! Indicii valoroase!

Sumele strânse se vor folosi în cadrul proiectului STUDY4CAREER – “Clădim o carieră de succes pentru fiecare”. Proiectul reprezintă un program dedicat dezvoltării carierei și alegerii corecte a domeniului profesional pentru tinerii ce urmează să-și decidă drumul profesional, fie că este vorba de un liceu pentru elevii de gimnaziu, fie că este vorba de o universitate pentru elevii de liceu.

Evenimentul are loc în data de 14 iunie 2018, începând cu ora 19.00, la Marshal Garden Hotel, (București, Calea Dorobanților nr. 50B). Intrarea la eveniment va fi în limita locurilor disponibile, fiind necesară înscrierea pe formularul oficial al evenimentului.

Rezervare loc AICI

Achit biletul AICI

Pentru a participa la acest eveniment se achită un bilet de participare. Biletul ce cuprinde partea organizatorică, materiale suport și sesiunea atelierului este de doar 50 lei pentru plata online sau 75 lei la eveniment!

La finalul evenimentului se va organiza o tombolă, câștigătorii vor fi trași la sorți și vor câștiga produse sau servicii din partea partenerilor 4CAREER.

Rezervare loc AICI

Achit biletul AICI

Parteneri:

logo Cariere logo hrmanager2 300x75 logo LG TM logo PM
 logo Exec Edu      
       

 

Google Maps

YouTube