header conferinta 2017 09


Stimati colegi si prieteni,

Va invitam pe 29 SEPTEMBRIE 2017, incepand cu ora 9.00, sa participati la cel mai important eveniment de Resurse Umane din ultimii ani: Conferinta “Cariera ta in HR – Motivare, comunicare, evaluare”.

Evenimentul este unul de elita, rezervat profesionistilor, si se bucura de un prestigiu deosebit in mediul economic si de afaceri din Romania. Si asta gratie mai multor factori:


Experienta companiei organizatoare (Grupul romano-german Rentrop & Straton are in palmares peste 150 de seminarii si conferinte
pe teme de legislatia muncii, care au primit toate, fara exceptie, calificativul “Ireprosabil!”)
Competenta si profesionalismul lectorilor (vedeti lista mai jos)
Calitatea informatiilor oferite (in contextul actual, caracterizat de o concurenta puternica pe piata muncii, orice “secret” de HR dezvaluit
de specialisti este nu numai util, ci si extrem de oportun)
Locatia de lux (Hotel Marshal Garden, Bucuresti)
Atmosfera “cu greutate”, generata de atat de numarul masiv de participanti (peste jumatate din locuri s-au ocupat in prima zi 
de inscrieri), cat si de profesionalismul acestora – directori HR de la mari companii, juristi, consultanti, manageri.
    
Un eveniment cu adevarat memorabil, asadar, care va plaseaza pe dvs., ca participant, intr-un grup foarte select.  Un eveniment despre care, cu siguranta, se va vorbi enorm in perioada urmatoare.

Va invitam in continuare sa ii cunoasteti pe lectorii conferintei si sa aflati temele expunerilor pe care le vor sustine. Detalii mai jos.

LECTORII care vor sustine Conferinta Nationala “Cariera ta in HR”:


speaker 01

speaker 02
speaker 03

speaker 04
speaker 05

speaker 06
speaker 07

Lectori 3
speaker 09


Motivul MAJOR pentru care trebuie sa participati la aceasta conferinta!


Apar instrumente moderne, aplicate cu succes in mediile de business din SUA si din vestul Europei, apar noi strategii si tendinte, si, daca vreti sa va construiti o cariera prestigioasa in HR, este vital sa cunoasteti toate aceste instrumente, strategii, tendinte. Multe dintre ele scutura din temelii vechile principii de management HR si uneori sunt greu de inteles de catre managerii traditionalisti.

Aici intervin lectorii care vor participa la conferinta. Desi fac parte din acelasi domeniu, ei au o experienta si o abordare diferite, bazate pe experienta lor in multinationale. Fiecare vine cu ceva nou, ce va poate fi foarte util dvs. personal, fiecare va ajuta sa intelegeti de ce unele lucruri nu merg bine in companiile ce activeaza pe piata, fiecare va arata cum puteti sa va imbunatatiti abilitatile personale si implicit cariera.

Va garantam ca tot ce veti auzi la aceasta conferinta va va da de gandit si va va oferi in mod clar un imbold pentru a avansa pe plan profesional si, de ce nu, pe plan personal! 

Va rugam sa retineti!

Conferinta este un eveniment cu 8 lectori. Toti diferiti, cu idei diferite, persoane cu experienta, care au activat in multinationale si nu numai, care au comunicat cu foarte multi oameni si care au obtinut rezultate frumoase in activitatea lor.
 
*parcarea nu este asigurata

speaker 10


Parteneri
Google Maps

YouTube