LEGEA TIMPULUI

Atelier practic de management si organizare a timpului din viata ta!
Time Management - fii mai eficient, obține mai mult.Timpul… auzim peste tot ca timpul este relativ…. relativ la ce? Poate ne-ar raspunde Albert Einstein! Eu as spune ca relativ la perceptia fiecaruia, varsta, personalitate, starea de moment.

Există doar trei moduri de petrecere a timpului: gânduri, conversații și acțiuni.
time managementManagementul timpului este o meta-activitate cu scopul de a maximiza beneficiul general al unui set de alte activități în limita unei perioade limitate de timp, deoarece timpul în sine nu poate fi gestionat deoarece este fixat.

Gestionarea timpului poate fi ajutată de o serie de aptitudini, instrumente și tehnici utilizate pentru a utiliza timpul eficient când îndepliniți sarcini specifice, proiecte și obiective care presupun o dată scadentă.
Totul  in organizarea timpului porneste de la o idee simpla: nu ai niciodata timp sa termini tot ce trebuie facut si apar intotdeauna lucruri sau stari parazite (unii le intituleaza “hoti de timp”), care te opresc sa faci ce e mai important. Solutia, ne-o da si Brian Tracy in cartea "Incepe cu ce nu-ti place" (Eat That Frog), unde explica mai multe de reguli ce pornesc de la respectarea a trei principii: cel al capacitatii de decizie, cel al disciplinei si cel al determinarii. Brian Tracy are mereu alaturi metafora broastei, acel ce nu-ti place din titlul cartii, lucrul pe care trebuie sa-l faci, dar, pentru ca este neplacut, il ocolesti. El va ajunge sa te domine, si fiindca l-ai tot amanat, s-ar putea sa iasa mai rau! 
 

Participand la acest atelier practic pleci acasa cu un bagaj important de informatii si cunostinte cu privire la:

  •          Exercitii practice la curs si dezvoltarea abilitatilor de management al timpului
  •          Importanta gestionarii timpului
  •          Control mai mare asupra vietii tale
  •          Focusare, focusare, focusare
  •          Instrumente, tehnici, sisteme si metode de planificare a timpului
  •          Raportul dintre timpul investit si rezultate obtinute
  •          Reguli de aur ale managementului timpului
  •          Sanatatea ta in managementul timpului
  •          Organizarea timpului in mediul online 
  •          Organizarea timpului pentru parinti
Banner timp 01 9

Managementul timpului este legat de diferite concepte, cum ar fi: managementul de proiect, managementul atenției şi managementul timpului organizațional.

Bucura-te azi de lucrurile pe care ti le doresti. Nu amana pe maine, pe saptamana urmatoare sau la anul. Nu este timp suficient pentru toate cate ne propunem zilnic, dar totul poate fi organziat si planificat incat sa ai timp pentru tine, in primul rand. Nu stim cat vom trai, 60, 80 sau 90 ani, mai mult sau mai putin. Asa ca recomandarea este sa te bucuri de fiecare moment si te asteptam sa afli cum poti sa faci asta cat mai eficient pentru tine.

Principiul PARETO sau Metoda "Eisenhower" sunt doar două din instrumentele folosite în gestionarea timpului eficient!

buton ma inscriu

Evenimentul este organizat in Bucuresti, Hotel Marriott, parter, sala Romartizanat (vis-a-vis de farmacie) in data de 06 noiembrie de la ora 18:45.

Evenimentul este organizat în Braşov la data de 21 noiembrie 2017 de la ora 19:00 (Clădirea GREEN CENTER, Str. Brândușelor nr. 74, etaj 3, camera 8).

Evenimentul este susţinut de către Gabriel Chicioreanu, Consultant în carieră, Certificat LAB Profile şi HOGAN, iniţiator al proiectelor STUDY4CAREER - Clădim o carieră de succes pentru fiecareRomartizanat şi Perform MediaUnim Fiecare Zâmbet, co-organizator al evenimentelor Cariera ta în HRBune Practici în HR.

Pentru a participa la acest atelier se achita un bilet de participare. Taxa ce cuprinde partea organizatorica, materiale suport si sesiunea atelierului este de doar 35 lei pentru plata online sau 55 lei la eveniment!


buton cumpara acum

Garanţie 200%

100% primiţi banii înapoi dacă nu sunteţi multumite/ţi de atelier;

100% rămâneţi cu toată înformaţia şi experienţa învăţată.


Fondurile strânse în urma evenimentului se redirecţionează către activităţile Asociaţiei 4CAREER:

UNIM FIECARE ZÂMBET

STUDY4CAREER - Clădim o carieră de succes pentru fiecare!

buton ma inscriu
Eu sunt foarte curios sa descopar ce-mi rezerva timpul mai departe. Tu nu?

 

Google Maps

YouTube