LEGEA TIMPULUI

Atelier practic de management si organizare a timpului din viata ta!Timpul… auzim peste tot ca timpul este relativ…. relativ la ce? Poate ne-ar raspunde Albert Einstein!

Eu as spune ca relativ la perceptia fiecaruia, varsta, personalitate, starea de moment.

Totul  in organizarea timpului porneste de la o idee simpla: nu ai niciodata timp sa termini tot ce trebuie facut si apar intotdeauna lucruri sau stari parazite (unii le intituleaza “hoti de timp”), care te opresc sa faci ce e mai important. Solutia, ne-o da si Brian Tracy in cartea "Incepe cu ce nu-ti place" (Eat That Frog), unde explica mai multe de reguli ce pornesc de la respectarea a trei principii: cel al capacitatii de decizie, cel al disciplinei si cel al determinarii. Brian Tracy are mereu alaturi metafora broastei, acel ce nu-ti place din titlul cartii, lucrul pe care trebuie sa-l faci, dar, pentru ca este neplacut, il ocolesti. El va ajunge sa te domine, si fiindca l-ai tot amanat, s-ar putea sa iasa mai rau! 

 

Participand la acest atelier practic pleci acasa cu un bagaj important de informatii si cunostinte cu privire la:

  •          Exercitii practice la curs si dezvoltarea abilitatilor de management al timpului
  •          Importanta gestionarii timpului
  •          Control mai mare asupra vietii tale
  •          Focusare, focusare, focusare
  •          Instrumente, tehnici, sisteme si metode de planificare a timpului
  •          Raportul dintre timpul investit si rezultate obtinute
  •          Reguli de aur ale managementului timpului
  •          Sanatatea ta in managementul timpului
  •          Organizarea timpului in mediul online 
  •          Organizarea timpului pentru parinti
legea timpului afis 06iulie free

Bucura-te azi de lucrurile pe care ti le doresti. Nu amana pe maine, pe saptamana urmatoare sau la anul. Nu este timp suficient pentru toate cate ne propunem zilnic, dar totul poate fi organziat si planificat incat sa ai timp pentru tine, in primul rand. Nu stim cat vom trai, 60, 80 sau 90 ani, mai mult sau mai putin. Asa ca recomandarea este sa te bucuri de fiecare moment si te asteptam sa afli cum poti sa faci asta cat mai eficient pentru tine.

inscriere workshop

 

Evenimentul este organizat in Bucuresti, Hotel Marriott, parter, sala Romartizanat (vis-a-vis de farmacie) in data de 06 iulie de la ora 18:30.

Evenimentul este sustinut de catre Gabriel Chicioreanu, Consultant in cariera GCDF, Certificat LAB Profile si HOGAN, initiator al proiectelor STUDY4CAREER - Cladim o cariera de succes pentru fiecare, Romartizanat si Perform Media, Unim Fiecare Zambet.

Pentru a participa la acest atelier este necesara înscrierea prealabilă!

inscriere workshop
Eu sunt foarte curios sa descopar ce-mi rezerva timpul mai departe. Tu nu?

 

Google Maps

YouTube