LEGEA TIMPULUI

Atelier practic de management și organizare a timpului din viața ta!
Time Management - fii mai eficient, obține mai mult.Timpul… auzim peste tot că timpul este relativ…. relativ la ce? Poate ne-ar răspunde Albert Einstein! Eu aș spune că relativ la percepția fiecaruia, vârstă, personalitate, starea de moment.

Există doar trei moduri de petrecere a timpului: gânduri, conversații și acțiuni.
time managementManagementul timpului este o meta-activitate cu scopul de a maximiza beneficiul general al unui set de alte activități în limita unei perioade limitate de timp, deoarece timpul în sine nu poate fi gestionat deoarece este fixat.

Gestionarea timpului poate fi ajutată de o serie de aptitudini, instrumente și tehnici utilizate pentru a utiliza timpul eficient când îndepliniți sarcini specifice, proiecte și obiective care presupun o dată scadentă.
Totul  în organizarea timpului pornește de la o idee simplă: nu ai niciodată timp să termini tot ce trebuie făcut și apar întotdeauna lucruri sau stări parazite (unii le intitulează “hoți de timp”), care te opresc să faci ce e mai important. Soluția, ne-o dă și Brian Tracy în cartea "Începe cu ce nu-ți place" (Eat That Frog), unde explică mai multe de reguli ce pornesc de la respectarea a trei principii: cel al capacității de decizie, cel al disciplinei și cel al determinării. Brian Tracy are mereu alături metafora broaștei, acel ce nu-ți place din titlul cărții, lucrul pe care trebuie să-l faci, dar, pentru că este neplăcut, îl ocolești. El va ajunge să te domine, și fiindcă l-ai tot amânat, s-ar putea să iasă mai rău! 
 

Participând la acest atelier practic pleci acasă cu un bagaj important de informații și cunoștințe cu privire la:

 •          Exerciții practice la curs și dezvoltarea abilităților de management al timpului
 •          Importanța gestionării timpului
 •          Control mai mare asupra vieții tale
 •          Focusare, focusare, focusare
 •          Instrumente, tehnici, sisteme și metode de planificare a timpului
 •          Raportul dintre timpul investit și rezultate obținute
 •          Reguli de aur ale managementului timpului
 •          Sănătatea ta în managementul timpului
 •          Organizarea timpului în mediul online 
 •          Organizarea timpului pentru părinți
Banner timp 01 9

Managementul timpului este legat de diferite concepte, cum ar fi: managementul de proiect, managementul atenției şi managementul timpului organizațional.

Bucură-te azi de lucrurile pe care ți le dorești. Nu amâna pe mâine, pe saptămâna următoare sau la anul. Nu este timp suficient pentru toate câte ne propunem zilnic, dar totul poate fi organziat și planificat încât să ai timp pentru tine, în primul rând. Nu știm cât vom trăi, 60, 80 sau 90 ani, mai mult sau mai puțin. Așa că recomandarea este să te bucuri de fiecare moment și te așteptăm să afli cum poți să faci asta cât mai eficient pentru tine.

Principiul PARETO sau Metoda "Eisenhower" sunt doar două din instrumentele folosite în gestionarea timpului eficient!

buton ma inscriu

Evenimentul este organizat în București pe data de 09 februarie de la ora 18:45 (Hotel Marriott - The Grand Avenue, parter, sala Romartizanat (vis-a-vis de farmacie)).

Evenimentul este organizat în Braşov pe data de 16 februarie de la ora 19:00 (Clădirea GREEN CENTER, Str. Brândușelor nr. 74, etaj 3, camera 7).

Evenimentul este susţinut de către Gabriel Chicioreanu, Consultant în carieră, Certificat LAB Profile şi HOGAN, iniţiator al proiectelor STUDY4CAREER - Clădim o carieră de succes pentru fiecareRomartizanat şi Perform MediaUnim Fiecare Zâmbet, co-organizator al evenimentelor Cariera ta în HRBune Practici în HR.

Workshopul se adresează:

 • antreprenorilor
 • angajaților
 • managerilor generali  şi de departamente
 • freelancer-ilor şi liber profesionistilor
 • elevilor, studenţilor şi absolvenţilor
 • tinerilor şi adulţilor
 • tuturor celor care vor să desluşească din tainele organizării eficiente a vieții și a timpului personal și profesional.

WORKSHOP ORGANIZAT ÎN PARTENERIAT CU LEARN&GO!

Pentru a participa la acest atelier se achită un bilet de participare. Taxa ce cuprinde partea organizatorică, materiale suport și sesiunea atelierului este de doar 74 lei pentru plata online sau 130 lei la eveniment!


buton cumpara acum

Garanţie 200%

100% primiţi banii înapoi dacă nu sunteţi multumite/ţi de atelier;

100% rămâneţi cu toată informaţia şi experienţa învăţată.


25 % din fondurile strânse în urma evenimentului se redirecţionează către activităţile Asociaţiei 4CAREER:

UNIM FIECARE ZÂMBET

STUDY4CAREER - Clădim o carieră de succes pentru fiecare!

buton ma inscriu
Eu sunt foarte curios să descopar ce-mi rezervă timpul mai departe. Tu nu?

Parteneri:

logo LG TM logo Cariere Logo RadioFXnet logo hrmanager2 300x75
Logo BiziLiveTV Logo TV Iubim Brasovul Logo Business IubimBrasovul  logo A7TV
Logo FPIP  logo RS  logo anr
 logo PM

 

Google Maps

YouTube