Certificare

Curs complet ThetaHealing®

Parcurgerea acestor cursuri va asigura usurinta si rapiditate in a lucra folosind tehnica ThetaHealing® atat pentru propria persoana, cat si pentru alte persoane

Alegand aceste patru cursuri, aveti baza de a lucra cu aceasta tehnica, atat pentru partea mentala (convingeri, sentimente), cat si pentru partea emotionala (vindecarea inimii).

theta healing

Curs Baza ThetaHealing®

Acest curs va ofera, asa cum este si numele lui, baza, totalitatea abilitatilor necesare de a lucra cu tehnica ThetaHealing.

Tehnica ThetaHealing este o metoda de lucru cu subconstientul nostru, cu totalitatea credintelor pe care noi le avem si care ne fac sa FIM intr-un anume fel, sa ACTIONAM si sa AVEM anumite rezultate.

In 1995, Vianna Stibal, fondatoarea metodei, s-a vindecat de cancer folosind conectarea in aceasta stare de regenerare a intregului organism, stare in care se elibereaza serotonina, hormon de crestere, dopamina.

Din 1998 Vianna Stibal a inceput sa predea aceasta tehnica in intreaga lume, iar din anul 2000 a fost adaugata ca metoda de lucru si reprogramarea subconstientului prin schimbarea de convingeri/tipare mentale limitative si instalarea in structurile noastre energetice a noi convingeri suportive, a sentimentelor pe care noi dorim sa le experimentam (incredere, bucurie, iubire, claritate, siguranta, acceptare....).

Accesand starea cerebrala Theta, o stare de relaxare foarte profunda a undelor cerebrale, ne linistim mintea si este foarte simplu, rapid si eficient sa lucram cu propriile limitari sau cu ale altor persoane. Astfel, accesam subconstientul si putem face schimbarile pe care le dorim.

In starea Theta, nivelul de serotonina, dopamina si hormon de crestere este stimulat, astfel apare o stare de bucurie, pace interioara.

Mult timp s-a crezut ca aceasta stare se poate obtine doar in starile avansate de hipnoza, in conditii de izolare si meditatie profunda, insa, acum este accesibila datorita metodei ThetaHealing, certificata prin cercetari stiintifice si pusa la dispozitie de Vianna Stibal, prin intermediul cursurilor acreditate, a cartilor si a manualelor.

Asa cum imi place mie sa spun, cum ar fi sa incepem sa ne facem ordine si curatenie in gandurile noastre? Orice energie odata creata poate fi transformata, iar noi suntem Creatorii propriei noastre realitati, responsabili de ceea ce se manifesta in corpul, mintea, emotiile si spiritul nostru. Energia care a creat tot ceea ce este, este prezenta si in noi, iar tot ce avem de facut este sa ne conectam la ea si sa incepem sa facem schimbari.

Cum ar fi sa avem o minte clara, curata, organizata, creativa? Cum ar fi sa fim sustinuti de gandurile noastre in tot ceea ce facem? Cum ar fi sa avem ganduri benefice si stare de bine in propria casa atunci cand  facem curat, cand o improspatam, cand schimbam mobila? Sau atunci cand ne  ingrijim corpul, ne  schimbam  alimentatia sau facem exercitii fizice? Dar cand ne facem ordine in dulapuri si ne improspatam garderoba, cand in relatiile personale  si profesionale ne schimbam atitudinea?

Daca iti doresti armonie fizica, mentala, emotionala si spirituala, atunci acest curs iti poate aduce schimbarea dorita!

De ce ti-ai dori sa participi la acest curs?

·        Inveti metoda de conectare rapida in starea cerebrala Theta.

·        Inveti cum sa iti focalizezi gandirea.

·        Stii cum sa faci o citire intuitiva pentru a identifica blocajele fizice, mentale, emotionale, spirituale si stii cum sa ceri apoi o vindecare energetica.

·        Stii cum sa faci o echilibrare a centrilor energetici (chackrelor).

·        Iti identifici sistemul de convingeri si ce convingeri iti sunt de folos, ce convingeri nu te sprijina in ceea ce iti doresti.

·        Inveti testarea musculara prin care afli ce convingeri sunt Adevarate in subconstient.

·        Intelegi  de ce nu se vindeca unii oameni. Afli cum s-au format convingeri in subconstient si cum pot fi schimbate.

·        Intelegi cele 7 planuri ale Existentei si cum interactionam noi cu tot ceea ce ne inconjoara.

·        Inveti cum sa te protejezi energetic, sa faci o intrerupere de energie.

·        Iti sunt activati cromozomii tineretii si vitalitatii, ti se accelereaza simturile paranormale/intuitive.

·        Inveti cum sa te conectezi cu Ingerii pazitori.

·        Inveti despre tehnica de lucru cu spirite nesupuse, atacuri paranormale.

·        Inveti recuperarea partilor de suflet.

·        Stii cum sa faci exercitiu de manifestare a ceea ce iti doresti.

·        Inveti cum sa iti atragi sufletul pereche.

·        Inveti cum sa ceri inlocuirea defectelor genetice.

Acest curs NU este pentru tine daca:

·        Doresti sa ramai in starea de victima.

·        Daca starea de bine/fericire a ta si a celorlalti te deranjeaza.

·        Abundenta materiala si atragerea a tot ce este mai bun in viata ta nu este intre prioritatile tale.

·        Vrei sa fii in continuare fara energie si vitalitate in tot ceea ce faci.

·        Vrei sa fii suparat si sa consideri ca altcineva este responsabil pentru starea in care te afli.

Durata cursului - 3 zile. 

Curs Baza ThetaHealing® - 497 lei in loc de 697 lei.

Cadouri in valoare de 200 ron: Testare Biorezonanta si recomandari personalizate pentru sanatate in valoare de 100 ron plus o sedinta ThetaHealing® individuala cu trainerul de 30 minute, in valoare de 100 ron (la telefon, skype).

 

Zile de curs:

Vineri 16 decembrie 18.00-21.30

Sambata 17 decembrie 10.00-17.00

Duminica 18 decembrie 10.00-17.00

Participantii primesc:

· Manualul cursului in limba romana

· La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com

· Posibilitatea de a achizitiona direct la curs cartea ThetaHealing®, de Vianna Stibal cu 40 ron. Cartea corespondenta cursului de Baza, o puteti cumpara si inainte de a veni la curs, cuprinde mai detaliat exercitiile pe care le facem la curs. 

OFERTA SPECIALA

joy water crystal

Cristal de Apa- vibratia cuvantului/emotiei BUCURIE

 

ThetaHealing®

Atunci e timpul sa iti detoxifiezi emotiile, sa inveti cum sa iti creezi o viata extraordinara!!!

Curs  Avansat  ThetaHealing®

In acest curs aprofundezi informatiile primite in cusul de Baza Theta Healing. Vei primi din partea instructorului cca 900 de dowlowduri/ instalari de sentimente benefice pentru a trece de provocarile vietii si a trai fiecare zi plina de pace/liniste/iubire/bucurie .

Inveti cum sa lucrezi mai profund pentru eliberarea credintelor de baza ce te mentin in anumite tipare mentale, Programe care te impiedica sa iti traiesti ACUM viata cu Pace, Armonie, Iubire, Bucurie, Sanatate... si tot ce e mai bun si tu meriti pe acest Pamant fiindca esti Creatie Divina.

Intelegi mai aprofundat lucrul si vindecarea cu cele 7 planuri ale existentei.

Inveti cum sa lucrezi eficient pentru eliberarea sentimentelor de vibratie joasa care iti consuma energie, a celor 3 R: REGRETE, RESENTIMENTE, RESPINGERE.

Inveti cum sa cureti Amintiri Plutitoare, emotii care au ramas dupa evenimente care ti-au adus un puternic impact emotional, amintiri cu impact emotional puternic.

Inveti cum sa trimiti Iubire copilului din pantec si sa cureti toate emotiile de vibratie joasa care au fost simtite de cand corpul tau a fost creat in burtica mamei.

Inveti cum sa recreezi Sufletul ranit si cum sa vindeci inima ranita dupa toate suferintele in care ai pus suflet si inima.

Inveti Cantecul Inimii, un exercitiu puternic de eliberare emotionala care curata dureri ale tale proprii si ale intregii planete cae a avut aceeasi trauma/suferinta ca si tine. 

Te conectezi cu Stramosii.

Te conectezi cu plantele, animalele.

Inveti sa cureti materia anorganica, sa cureti energetic tot ce e in jurul tau si sa instalezi sentimente benefice in casa, obiecte.

Te conectezi cu Eul/Sinele tau Superior, totalitatea virtutiilor maiestrite de Sufletul tau in toate timpurile, planurile, dimensiunile.

Te conectezi cu Timpul tau divin, afli cand si care iti este misiunea asumata de Sufletul tau pe Pamant, care sunt activitatile potrivite si oamenii ce fac parte din viata ta ca parte a impartasirii darurilor tale de Iubire pe acest Pamant.Conditii prealabile: Absolvirea cursului Baza ThetaHealing.

Curs Avansat ThetaHealing® - 497 lei in loc de 697 lei.

Cadouri in valoare de 200 ron: Testare Biorezonanta si recomandari personalizate pentru sanatate in valoare de 100 ron plus o sedinta ThetaHealing® individuala cu trainerul de 30 minute, in valoare de 100 ron (la telefon, skype).

 

Zile de curs:

Vineri 29 Octombrie 18.00-21.30

Sambata 30 Octombrie 10.00-17.00 

Duminica 31 Octombrie 10.00-17.00 

Participantii primesc:

· Manualul cursului in limba romana

· La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com

· Posibilitatea de a achizitiona direct la curs cartea ThetaHealing®, de Vianna Stibal cu 35 ron. Cartea corespondenta Cursului de Avansat, o puteti cumpara si inainte de a veni la curs, cuprinde mai detaliat exercitiile pe care le facem la curs. 

corp suplu
CURS RHYTHM-PENTRU O GREUTATE PERFECTA

Conditii prealabile: Absolvirea cursului Baza ThetaHealing® si Avansat ThetaHealing®

Iti doresti sa te privesti in oglinda cu admiratie, sa te simti in echilibru fizic, mental si emotional in fiecare clipa? Afla in acest curs cum sa parcurgi drumul catre greutatea ideala cu bucurie si entuziasm! Aici iti regasesti Ritmul tau interior, armonia in toate structurile tale!

Acest curs este despre sanatate si vitalitate maxima, despre incredere in tine, despre siguranta, despre a te iubi pe tine insuti astfel incat sa radiezi energia ta in aceasta lume in tot ceea ce faci. 

Corpul tau cand este sanatos stie cat si ce sa ceara ca alimentatie, cum sa se odihneasca, cum sa aiba energie in activitile pe care le ai de facut.

Ce vei obtine la acest curs?

·         Depasirea credintelor limitative legate de greutate corporala, unele dintre ele preluate din familie,  de la stramosi,  din societate. Vei primi noi credinte  legate de corpul tau care te vor face sa fii fericit/a cu corpul tau.

·         Vei identifica fricile care este necesar sa fie eliberate din toate structurile tale pentru a permite fiecarei celule din corp sa fie in armonie cu tine insuti.

·         Inveti care sunt cele mai potrivite suplimente naturale care te ajuta sa eliberezi toxinele stocate in corp, vei invata cum sa le introduci cu usurinta in programul zilnic. 

·         Inveti cum sa faci curatari si detoxifieri periodice ale corpului, mentinand in mod normal viata de zi cu zi, astfel incat fiecare celula sa fie sustinuta in activitatea pe care o are de facut.

·         Vei elibera prin Cantecul inimii blocajele emotionale, tristetea, depresia, durerea, greutatea regretelor din energia ta si a intregii Planete conectate cu acestea.

·         Inveti cum sa binecuvantezi mancarea, sa o cureti energetic de orice amprente de vibratie joasa, sa beneficiezi la maxim de fiecare data de nutrientii din alimente.

·         Vei afla exercitiul secret al Vianei Stibal, creatoarea terapiei ThetaHealing®, de a slabi si a fi puternic, prin care corpul invata mental sa faca exercitii fizice si isi regleaza metabolismul.

Acest curs este completat de experienta in sanatate si frumusete  a trainerului de peste 20 ani, informatii aplicate si verificate pentru sanatate si frumusete.

Bonus: Se lucreaza in acest curs cu eliberarea de dependente fizice, mentale, emotionale.

Vineri 4 Noiembrie 10-17

Curs Rhythm ThetaHealing® - pentru o greutate perfecta la 297 lei in loc de 397 lei.

Cadouri in valoare de 200 ron: sedinta ThetaHealing® individuala cu trainerul de 30 minute, in valoare de 100 ron si Testare Biorezonanta pentru a evalua sanatatea intregului organism in valoare de 100 ron.

Locuri Limitate!!!  

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut oricare dintre aceste cursuri le puteti repeta platind doar 50 % (va rog trimiteti foto copie a diplomei si e mailul pe care l-ati avut la inscrierea ca si practicant Theta Healing)

Participantii primesc:

·      Manualul cursului in limba romana
·      La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com


joy

Curs Manifestare si Abundenta ThetaHealing®

Creem de fiecare data cand gandim, vorbim si actionam. Dincolo de conceptul de Gandire Pozitiva, suntem responsabili de fiecare manifestare din viata noastra fiindca suntem parte din Creatie.

Ati observat ce se intampla atunci cand ne mentinem Intentia, Focusul, Atentia pe anumite ganduri, cuvinte si actiuni, cum acestea ne determina rezultatele? Daca spunem: "vai saracul de mine, pe mine nu ma ajuta nimeni, toate imi merg prost" cum credeti ca va fi viata noastra comparativ cu atunci cand spunem: "intalnesc intotdeauna oamenii potriviti, ce norocos sunt, sunt recunoscator pentru tot ceea ce am, gasesc intotdeuna solutii"?

Este precum o calatorie: decidem ca vrem sa mergem intr-un anumit Oras, apoi cautam solutii si facem pasi pentru a merge catre directia stabilita(cu masina, trenul, avionul, decidem bugetul, in cat timp ne dorim sa ajungem, cum sa calatorim, apoi mergem la drum). Chiar daca la inceput nu vedem destinatia finala, stim unde vrem sa ajungem, tocmai de acea cel mai important este, in primul rand, sa ne hotaram ce ne dorim in viata noastra si ce nu ne mai dorim.

Incepem cu un chestionar al abundentei, prin care identificam cu testarea musculara convingeri limitative din subconstientul nostru. Le identificam si le lucram cu ajutorul instrumentelor deja invatate in Cursul de Baza si avansat: dezinstalarea convingerilor, extragerea fricilor, instalarea de convingeri suportive, sentimente benefice, recuperari de parti de suflet, vindecarea copilului din pantec...

In cursul de ThetaHealing de Manifestare si Abundenta invatam cum sa lucram mai profund prin "saparea" convingerilor profunde din subconstient, curatam principalele blocaje ce ne impiedica sa avem abundenta in toate domeniile din viata noastra: REGRETE; RESENTIMENTE; RAVNA; MANIA; LIPSA DIRECTIEI; PARTENERUL/SOCIETATEA E MEREU IMPOTRIVA NOASTRA; EXPRESIA SARACUL DE MINE; CHELTUIALA EXCESIVA; ASTEPTAREA DE A PRIMI CEVA PENTRU NIMIC; SA LUAM CE NU E AL NOSTRU; BANII SUNT RADACINA TUTUROR RELELOR; DORINTA DE PUTERE/MANIPULARE; PLANGEREA/STAREA DE VICTIMA; INVINUIREA DIVINITATII PENTRU SOARTA/LIPSURI.

Invatam apoi cum sa mentinem obiceiuri benefice pentru abundenta:

 • stabilirea intentiilor;
 • idei marete, ce imi dau voie sa creez?;
 • sa fim destepti;
 • sa ne cunoastem produsul/serviciul pe care il oferim incat oamenii sa fie multumiti;
 • sa-i ascultam pe altii dar sa ne pastram propriul spatiu;
 • sa ne asiguram ca ne mentinem in mediul potrivit;
 • sincronizarea Divina, ce promisiuni am facut energiei Creatiei sa manifestam pe acest Pamant;
 • stabilirea granitelor pentru a ne pastra echilibrul intre ce daruim si ce este al nostru;
 • onestitate;
 • responsabilitate;
 • generozitate;
 • reputatia-cum ne purtam cu oamenii?;
 • planificarea;
 • amintirea viitorului.

Invatam regulile casei, ce este bine sa mentinem in casa noastra.

Deci, tu esti pregatit sa primesti si manifesti abundenta in viata ta? Atunci acest curs este pentru tine!

Conditii prealabile: Absolvirea cursului Baza ThetaHealing®  si AvansatThetaHealing®.

Curs Manifestare si abundenta ThetaHealing® - 497 RON.

Bonus, in limita locurilor disponibile pe viitor, puteti repeta acest curs gratuit inca o data.


Urmatorul curs:

Sambata 05 Noiembrie 10.00-17.00 

Duminica 06 noiembrie  10.00-17.00 

Locuri Limitate!!!

Participantii primesc:

· Manualul cursului in limba romana

· La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com.

rog

Locatie cursuri:

Marriott Hotel Bucuresti, Strada 13 Septembrie nr 90. Pentru informatii exacte si suplimentare telefon 0722603916 - Laura Ioana Popescu

Trainer:

Laura Ioana Popescu - Instructor/Coach - Terapeut ThetaHealing®

Formarile si experienta Laurei sunt atat in tara si in strainatate. Iata o parte dintre ele:
- Instructor Theta Healing certificat de Vianna Stibal, fondatoarea metodei Theta Healing, Think de Institute of Knowledge( pentru curs Baza, curs Avansat, curs Manifestare si abundenta, Curs Rhythm)
- Coach-terapeut ThetaHealing (formari Practicant cu Curs baza ThetaHealing, Curs Avansat ThetaHealing, Curs Manifestare si Abundenta ThetaHealing, Curs Anatomie Intuitiva, Curs Boli si Afectiuni, Curs Ritm-pentru o greutate ideala, curs Jocul vietii- pentru manifestare si eliberare de obstacole din familie, societate, blocaje personale)
- Coach Certificat cu Noble Manhatan
- Licentiata pshihologie
- Trainer Formator acreditat de ministerul Muncii si al educatiei
- Trainer cosmetica si tratamente/masaje corporale
- Asistent Balneofizioterapie si recuperare medicala

curs avansat ThetaHealing 

 

Curs  Baza ThetaHealing® Curs  Avansat ThetaHealing® Curs Manifestare si Abundenta ThetaHealing® Curs  Baza ThetaHealing® Curs  Baza ThetaHealing®
+ +
Curs  Avansat ThetaHealing® Curs  Avansat ThetaHealing®
  +
  Curs Manifestare si Abundenta ThetaHealing®
Beneficii: Beneficii: Beneficii: Beneficii: Beneficii:
- Manualul cursului in limba romana. - Manualul cursului in limba romana. - Manualul cursului in limba romana. - Manualul cursului in limba romana. - Manualul cursului in limba romana.
- La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com. - La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com. - La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com. - La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com. - La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com.
- O sedinta ThetaHealing® individuala cu trainerul de 30 minute, in valoare de 100 ron (la telefon, skype) - O sedinta ThetaHealing® individuala cu trainerul de 30 minute, in valoare de 100 ron (la telefon, skype) - O sedinta ThetaHealing® individuala cu trainerul de 30 minute, in valoare de 100 ron (la telefon, skype) - O Sedinta de ThetaHealing® de 50 minute in valoare de 200 ron - O Sedinta de ThetaHealing® de 50 minute in valoare de 200 ron
      - Carte Curs Baza in valoare de 40 ron - Carte Curs Baza in valoare de 40 ron
      - Carte curs Avansat in valoare de 35 ron - Carte curs Avansat in valoare de 35 ron
497 lei
In loc de 700 lei
497 lei
In loc de 700 lei
497 lei
In loc de 700 lei
994 lei 1.491 lei
In loc de 1.400 lei In loc de 2.100 lei
cumpara 01 cumpara 01 cumpara 01 cumpara 01 cumpara 01

Google Maps

YouTube