banner 01 06 “Omul potrivit, la locul potrivit, în momentul potrivit!”

4CAREER vine în sprijinul companiilor prin:

  • Consiliere şi orientare în carieră

Serviciul de consiliere şi orientare în carieră este oferit companiilor ce doresc să furnizeze propriilor angajaţi şedinte de consiliere în carieră ca element motivaţional, cât şi celor ce sunt nevoiţi să facă disponibilizări/concedieri individuale sau colective.

  • Recrutare şi selecţie de personal

Serviciul de recrutare și selecție presupune găsirea candidaților potriviți nevoilor companiei, în cel mai scurt timp și cu costuri optime. Pentru personalul executiv calificat, folosim metodele clasice de publicitate a posturilor vacante.

Totodată oferim servicii de executive-search şi head-hunting pentru posturi cheie de top management, inclusiv cu indicarea de către client a persoanei vizate pentru ocuparea postului vacant.

  • Servicii Centre de Evaluare (Dezvoltare)

Un Centru de Evaluare sau de Dezvoltare este un instrument de evaluare sofisticat menit să minimizeze posibilele erori sistematice în evaluare și să asigure fiecărui participant șanse egale de a-și demonstra abilitățile într-o serie de situații standardizate.

Pentru fiecare grupă a unui Centru de Evaluare (Dezvolare) se selectează pentru fiecare candidat câte un evaluator din cei 17 evaluatori ai Centrului de Evaluare (Dezvoltare).

  • Evaluare 360

Îţi oferim o platformă web profesională pentru sondaje, evaluări și diagnosticări, care poate susține eficient atât colectarea de feedback cât și procesarea și raportarea complexă a datelor culese.

Platforma pentru evaluarea 3600 susține:

- o întreagă paletă de obiective orgnizaționale - o multitudine de proiecte organizaționale - o multitudine de efecte benefice pentru companie și angajaţi.

  • Teambuilding – ONE TEAM

Beneficiaţi de soluţii flexibile, personalizate şi practice pentru orice eveniment de tip teambuilding. Întrucât dispunem de o paletă largă de servicii, putem implementa module prestabilite, însă avem şi capacitatea de a dezvolta şi personaliza programe în concordanţă cu politica de resurse umane, obiectivele şi cultura organizaţională a companiei dumneavoastră.

Înainte de livrarea programului stabilim împreună cu clientul un set de competenţe ce pot fi observate în cadrul exerciţiilor alese. Dupa livrarea evenimentului, clientul primeşte un raport ce cuprinde atât scoruri pentru competenţele observate, cât şi comentarii cu privire la comportamentele participanţilor.

Cursuri şi workshop-uri de dezvoltare personală și profesională în parteneriat cu LEARN&GO.

Google Maps

YouTube