logo testimoniale

"Am întâlnit probabil cea mai profesională echipă. Este echipa 4CAREER. Țin să-i mulțumesc în mod expres lui Gabriel pentru faptul că datorită ședințelor de consiliere în carieră am reușit să-mi dezvolt propriul plan de carieră; plan care deja este evident în succesul meu!"

Florin  Pirvu, Brașov

“Evenimentul (n.a. CAREER MOTIVATION - 2013) a fost unul dintre cele mai reușite la care am participat din punct de vedere al conținutului și valorii oferite. Am plecat de la eveniment inspirată și foarte motivată. Speech-uri reușite, lecții bune, informații prețioase și povești minunate.”

Andreea Pavel, București

“4CAREER este un concept ce m-a surpins prin noutate, simplitate și implicare în viața socială. Mă bucur că am avut șansa să mă implic în acțiunile umanitare lansate de către această asociație.”

Claudiu Popovici, București

“Mi-a plăcut tare și prezentarea și articolul! Și mulțumim că ne-ai împărtășit din experiența personală de viață! Ăsta da, exemplu motivant în a persevera și în a nu mai procrastina! Povestea punguței - fascinant update... (și uite așa începi să-ți pui întrebări existențiale... oi fi gaină sau cocoș... parcă aș fi și una și alta... ar trebui să mă hotărăsc? Nu mai spun că am învățat și 2 cuvinte noi! Pentru cei care au ascultat și pentru cei care vor citi prezentarea e de la sine înțeles că a adus plusvaloare. Categoric evenimentul ar fi avut de pierdut mult fără participarea lui Răzvan Tudor, astfel, "deși le-am spus organizatorilor că nu cred că am ce căuta acolo" se exclude! Mulțumim mult! Felicitări pentru prezentare! Iar dacă proverbul este: "omul potrivit, la locul potrivit", felicitări Mihail Gabriel că ai găsit oameni nu "potriviți", ci extraordinari pentru CAREER MOTIVATION!”

Elena Manole, București

“Deși a trecut ceva timp de la training-ul pe care l-ai susținut (n.a. Gabriel Chicioreanu) în cadrul organizației ELSA, nu am uitat ce experiență plăcută am avut în acele câteva ore și câte lucruri am învățat și pe care cu siguranță le voi pune în practică. A fost ceva inedit, un moment interesant în care am reușit să imi dau seama de importanța fiecărui lucru, oricât de banal ar părea la prima vedere.”

Adelina-Elena Modiga, București

“Career Motivation - o reunire a unor oameni cu adevarat motivați să ofere mai departe învățămintele pe care ei le-au acumulat în drumul profesional, dar și personal, parcurs până în prezent. A fost benefic să fiu în fața unor profesioniști și să îmi dau seama că și ei au avut temeri, îndoieli, momente de slăbiciune. De ce? Pentru că mă face să cred mai mult că pot înfrunta și depăți la rându-mi orice temere, îndoială și că pot deveni un adevarat profesionist, un om care să aducă un plus de valoare.”

Sorina Floroiu, București

“Consilierii în cariera nu i-am acordat importanță până când nu am simțit că bat pasul pe loc. Pot spune deschis că din momentul în care am apelat la aceste servicii oferite de către 4CAREER, parcursul meu profesional a căpătat o noua dimensiune, chiar mult mai amplă decât mă așteptam.”

Mircea Ciurel, Constanța

“Am reușit cu suportul 4CAREER să iau deciziile cele mai importante din viața mea profesională și acum sunt pe drumul la care visam.”

Alexandra Daniel, București

“Am întalnit la consilierul 4CAREER un devotament extraordinar pentru profesia sa. Mi-a oferit cea mai importantă șansă de a mă dezvolta profesional.”

Liviu Tudose, București

“Mulțumesc cu această ocazie pentru șansa de a participa și pentru ocazia de a fi prezentă la workshop-ul “Inteviul – cheia către succesul în carieră”. Ați reușit să mă suprindeți prin interesul acordat și prin cunoștintele pe care le ați prezentat. Aștept cu interes alte evenimente 4CAREER cu speranța că mă veți avea în vedere drept posibil cursant.”

Mihaela Mavrodin, București

 

Google Maps

YouTube