banner study4career

  
Asociația 4CAREER (organizație non-profit) dezvoltă la nivel de gimnaziu și liceu un program pentru tinerii elevi constând în ateliere de auto-cunoaștere și descoperire abilități precum și dezvoltare competențe profesionale. Este un program dedicat dezvoltării carierei și alegerii corecte a domeniului profesional pentru care tinerii urmează să decidă, fie că este vorba de un liceu pentru elevii de gimnaziu, fie că este vorba de o universitate pentru elevii de liceu.


Este un proiect demarat din dorința de a oferi valoare tinerii generații, fiecare să aducă cunoaștere și valoare în propria viață personală sau profesională, fiecare tânăr să fie informat corect asupra perspectivelor profesionale și despre construcția propriului viitor, a propriului plan de carieră.


Programul se derulează în școlile și liceele în care factorii de decizie, directorii și/sau profesorii diriginți, sunt interesați să dezvolte încă din adolescență cariera tinerilor pe care, cu responsabilitate, îi formează pentru viață. Sunt unități de învățământ atât din București cât și din alte localități (Ploiești, Mioveni, Slănic Prahova, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Ciocăneşti, Buzău etc.).


Proiectul este susținut financiar prin sponsorizări, donații sau redirecționarea a 2% din impozitul pe venitul pe care fiecare persoană fizică la realizat (părinți, profesori).


Aici poți dona pentru succesul tinerii generații:

-    75 lei - apasă AICI și susţii 10 elevi
-  130 lei - apasă AICI și susţii 20 elevi
-  180 lei - apasă AICI și susţii 30 elevi


Pentru a aduce un astfel de proiect în școală sau liceu este suficient un simplu contact pe e-mail la office[at]4career.ro sau la tel 0734.227.337 cu intenția de a oferi valoare copiilor.

Iată, mai jos, câteva imagini din participările de la clasele a V-a la a XII-a în perioada 2013/2017.

 003 004 005 
008  001 009 
002  006 007

Google Maps

YouTube