“Am întâlnit probabil cea mai profesională echipă. Este echipa 4CAREER. Țin să-i mulțumesc în mod expres lui Gabriel pentru faptul că datorită ședințelor de consiliere în carieră am reușit să-mi dezvolt propriul plan de carieră; plan care deja este evident în succesul meu!”

Florin PirvuBrasov

“Mi-a plăcut tare și prezentarea și articolul! Și mulțumim că ne-ai împărtășit din experiența personală de viață! Ăsta da, exemplu motivant în a persevera și în a nu mai procrastina! Povestea punguței – fascinant update…
read more

Elena ManoleBucuresti

“Evenimentul (n.a. CAREER MOTIVATION) a fost unul dintre cele mai reușite la care am participat din punct de vedere al conținutului și valorii oferite. Am plecat de la eveniment inspirată și foarte motivată. Speech-uri reușite, lecții bune, informații prețioase și povești minunate.”

Andreea Pavel Bucuresti

“4CAREER este un concept ce m-a surpins prin noutate, simplitate și implicare în viața socială. Mă bucur că am avut șansa să mă implic în acțiunile umanitare lansate de către această asociație.”

Claudiu PopoviciBucuresti

“Consilierii în cariera nu i-am acordat importanță până când nu am simțit că bat pasul pe loc. Pot spune deschis că din momentul în care am apelat la aceste servicii oferite de către 4CAREER, parcursul meu profesional a căpătat o noua dimensiune, chiar mult mai amplă decât mă așteptam.”
read more

Mircea CiurelConstanta

“Career Motivation – o reunire a unor oameni cu adevarat motivați să ofere mai departe învățămintele pe care ei le-au acumulat în drumul profesional, dar și personal, parcurs până în prezent…

Sorina FloroiuBucuresti

“Deși a trecut ceva timp de la training-ul pe care l-ai susținut (n.a. Gabriel Chicioreanu) în cadrul organizației ELSA, nu am uitat ce experiență plăcută am avut în acele câteva ore și câte lucruri am învățat și pe care cu siguranță le voi pune în practică. A fost ceva inedit, un moment interesant în care am reușit să imi dau seama de importanța fiecărui lucru, oricât de banal ar părea la prima vedere.”

Adelina-Elena ModigaBucuresti

“Am reușit cu suportul 4CAREER să iau deciziile cele mai importante din viața mea profesională și acum sunt pe drumul la care visam.”

Alexandra DanielBucuresti

“Mulțumesc cu această ocazie pentru șansa de a participa și pentru ocazia de a fi prezent la workshop-ul “Inteviul – cheia către succesul în carieră”. Ați reușit să mă suprindeți prin interesul acordat și prin cunoștintele pe care le ați prezentat. Aștept cu interes alte evenimente 4CAREER cu speranța că mă veți avea în vedere drept posibil cursant.”

Liviu TudoseBucuresti

“Mulțumesc cu această ocazie pentru șansa de a participa și pentru ocazia de a fi prezentă la workshop-ul “Inteviul – cheia către succesul în carieră”. Ați reușit să mă suprindeți prin interesul acordat și prin cunoștintele pe care le ați prezentat. Aștept cu interes alte evenimente 4CAREER cu speranța că mă veți avea în vedere drept posibil cursant.”

Mihai MavrodinBucuresti